Tarief

€ 8,17 per uur / € 217,87 per maand voor 2 dagdelen à 4 uur. 
Indien beide ouders werken, een opleiding volgen of een traject naar werk volgen, kunt u een tegemoetkoming in de kosten krijgen via de kinderopvangtoeslag.

U ontvangt iedere maand dezelfde factuur, ongeacht het daadwerkelijk aantal afgenomen uren. De maandfactuur is een gemiddelde van het hele jaar, verdeeld over 12 maanden.

Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan wordt de peuteropvang gesubsidieerd door de gemeente. Wij helpen u bij deze aanvraag.

Praktische info

De peuteropvang is gevestigd in het schoolgebouw van OBS de Sprong op de Marterlaan 20 in Lunteren. 

De peutergroep is geopend in schoolweken op woensdag en vrijdag van 08.15 -12.15 uur. In de schoolvakanties zijn wij gesloten. De eerstvolgende vakantie is de herfstvakantie; van 24 t/m 28 oktober.

Bij voldoende belangstelling gaan wij ook op andere dagen open. Komt de woensdag en vrijdag jou niet goed uit? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken om op andere dagen te komen!

Klachtenprocedure

De Voorsprong is aangesloten bij de Geschillencommissie. Meer weten over hoe een klacht wordt ingediend? Zie de bijlage onder het kopje "documenten".

U kunt ook meer informatie vinden op: https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/klachtenprocedure/ en op Boink (Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang): https://www.boink.info/themapaginas/klachten-en-conflicten 

Oudercommissie

BSO de Supersprong en Peutergroep de Voorsprong wordt vertegenwoordigd door een oudercommissie. Deze commissie bestaat uit:

Anouk van Asselen, *vacature* en *vacature*.

Wij zoeken nieuwe leden voor de oudercommissie!! Lijkt het je leuk om mee te denken over ons pedagogisch beleid, tarieven, openingstijden etc? Geef je dan snel op voor onze oudercommissie!
 
De oudercommissie is bereikbaar via het mailadres: oc.supersprong@gmail.com